εκπαίδευση και αναψυχή από το 1969

Σε ποιους απευθύνεται

Έφηβοι (13-17 Ετών)

Τα Θερινά και τα Πασχαλινά τμήματα για Εφήβους, οι οποίοι αποτελούν και την πλειοψηφία των σπουδαστών μας, τους δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιώσουν τη γνώση αλλά και τη χρήση των Αγγλικών τους (μέσα από τις καθημερινές τους δραστηριότητες) αλλά και να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής στη Βρετανία, συμμετέχοντας σε κοινωνικές δραστηριότητες, και διασκεδάζοντας μαζί με καινούργιους φίλους από κάθε γωνιά της γής. Οι Έφηβοι συνήθως στεγάζονται μέσα στο χώρο του Κολλεγίου, σε κοινά δωμάτια για να έχουν παρέα. Το προσωπικό μας φροντίζει και επιβλέπει τους μαθητές μας συνεχώς.

Η ποικιλία των χωρών προέλευσης, οι διαφορετικές γλώσσες και τα πολλά ενδιαφέροντα των νεαρών μαθητών μας στα τμήματα για Εφήβους, κάνουν το Κολλέγιο μας ασύγκριτο με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα Αγγλικών στην Αγγλία. Σ΄αυτό συντελεί σημαντικά η ζεστή ατμόσφαιρα και το πνεύμα φιλίας και ομαδικότητας που επικρατεί παντού στο Abbey College. Πολλοί από τους μαθητές μας δημιουργούν δυνατές και μακροχρόνιες φιλίες με τους συμμαθητές τους απ΄ όλο τον κόσμο και εξακολουθούν να έρχονται και τα επόμενα χρόνια για να συνεχίσουν τη διασκεδαστική εκπαιδευτική εμπειρία που αποκτούν κοντά μας.

Παιδιά (8-12 Ετών)

Για τους μικρότερους μαθητές μας, ηλικίας 8 έως 12 ετών, προσφέρουμε μια θαυμάσια ευκαιρία για να μάθουν Αγγλικά μέσα σε ένα πλήρως οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον. Οι καθηγητές, οι υπεύθυνοι δραστηριοτήτων και το προσωπικό μέριμνας και υποστήριξης επιλέγονται με βάση την εμπειρία τους με μαθητές μικρότερης ηλικίας.

 

Το Παιδικό Πρόγραμμα βοηθά τους μικρούς μαθητές να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους, και να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, να κάνουν φίλους και να απολαύσουν τον τρόπο ζωής της Αγγλίας, σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Η επίβλεψη των παιδικών ομάδων είναι συνεχής και επιτυγχάνεται με την παράλληλη συνεισφορά όλων των συνεργατών του Abbey.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Αθήνα: 210 74 88 131
  • Θεσσαλονίκη: 2316 009 404
  • info@abbeycollege.gr