εκπαίδευση και αναψυχή από το 1969

Τοποθεσία

Το Abbey College, ιδρύθηκε το 1874 στους πρόποδες των λόφων Malvern της κεντρικής Αγγλίας. Η περιοχή οριοθετείται από τον ποταμό Severn και αποτελεί κομμάτι της ωραιότερης Αγγλικής εξοχής (Gardens of England), που είναι επίσημα αναγνωρισμένη διεθνώς ως “Περιοχή Εξαιρετικής Φυσικής Ομορφιάς”.

Σε αντίθεση με άλλα θερινά Κολλέγια, το Abbey έχει στην ιδιοκτησία του ένα ολοκληρωμένο και πλήρες campus. Καταφέρνει έτσι να συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του χαμηλού κόστους διαμονής, με την εύκολη προσαρμογή , τη μάθηση και της εμπειρίας διαμονής στην Αγγλία χαρίζοντας έτσι μία συναρπαστική εμπειρία μάθησης.

Κοντά στο Abbey βρίσκονται πολύ ενδιαφέροντα πολιτιστικά κέντρα όπως οι καθεδρικές πόλεις Worcester, Hereford και Gloucester καθώς και οι διάσημες πόλεις Oxford, Cheltenham, Stratford, Birmingham και Bath.Οι ομάδες των σπουδαστών μας επισκέπτονται τακτικά πολλές από τις γύρω περιοχές, με τις οργανωμένες εκδρομές μας.Οι ομάδες των σπουδαστών μας επισκέπτονται τακτικά πολλές από τις γύρω περιοχές, με τις οργανωμένες εκδρομές μας.


Το Malvern διαθέτει εξαιρετικά θέατρα και κινηματογράφους, δημοτικό κολυμβητήριο καθώς και μια σειρά πλήρως εξοπλισμένων καταστημάτων (outlets) και εστιατορίων. Το Malvern επίσης φημίζεται για το φυσικό του μεταλλικό νερό πηγής, το οποίο εξάγεται σε όλο τον κόσμο.

Τέλος αποτελεί το  κέντρο όπου τα γνωστά και γραφικά σπορ Βρετανικά αυτοκίνητα Morgan, (τύπου αντίκα) κατασκευάζονται χειροποίητα.


Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία των Βρετανικών Αρχών σχετικά με την εγκληματικότητα, το Malvern έχει ανακηρυχθεί σαν 1 από τις 3  πιο ασφαλείς πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας.

Το Malvern, είναι μια πολύ όμορφη, ήσυχη και γραφική πόλη με πληθυσμό 50.000 κατοίκων, και θεωρείται σαν το πολιτιστικό επίκεντρο της περιοχής. Μεταξύ άλλων έχει την τιμή να διοργανώνει ένα φημισμένο ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής που πραγματοποιείται με τη συνεργασία Τριών Δήμων.

Απέχει περίπου 2 ώρες από το Λονδίνο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Αθήνα: 210 74 88 131
  • Θεσσαλονίκη: 2316 009 404
  • info@abbeycollege.gr