εκπαίδευση και αναψυχή από το 1969

Εκδρομές

Το πρόγραμμα του Abbey περιλαμβάνει πάντα δυο εκδρομές την εβδομάδα: μία πρωινή και μια ολοήμερη (χωρίς καμμία επιβάρυνση, εκτός της επί πλέον προαιρετικής εκδρομής στο Λονδίνο, το κόστος της οποίας κυμαίνεται από 50 έως 100 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων).

Οι εκδρομές μας οργανώνονται και επιβλέπονται από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ενώ οι μαθητές ηλικίας κάτω των 18 συνοδεύονται πάντα.

Για το πρόγραμμα των εκδρομών οι σπουδαστές ενημερώνονται από τους καθηγητές στην αρχή κάθε εβδομάδας, ενώ πολλές περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες υπάρχουν πάντα διαθέσιμες στη βιβλιοθήκη

Οι προορισμοί των εκδρομών μας περιλαμβάνουν τις πόλεις Oxford, Bath, Stratford-upon-Avon, Cardiff, Bristol, Worcester, Cheltenham, Gloucester, Hereford και Birmingham. Το Abbey βρίσκεται σε μία στρατηγική τοποθεσία, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα να κάνει πολλές διαφορετικές εκδρομές σε περιοχές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Εκτός από τις προκαθορισμένες εκδρομές, υπάρχει και δυνατότητα επιλογής άλλων εκδρομών (προαιρετικά), με επιπλέον κόστος.

Όλοι οι μαθητές μας μπορούν να συμμετέχουν σε μια ημερήσια εκδρομή στο Λονδίνο, που διοργανώνεται μια φορά κάθε δυο εβδομάδες.


Επίσης υπάρχει πάντα και η δυνατότητα για επίσκεψη στο γνωστό Λούνα Παρκ “Alton Towers”, στο Κάστρο Warwick, στο εργοστάσιο σοκολάτας της Cadbury, στη βιομηχανία αυτοκινήτων Morgan, στο θέατρο “Royal Shakespeare Theatre”, στο εκθεσιακό κέντρο “National Exhibition Center” και στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου του Premiership.


Aλλοι εναλλακτικοί προορισμοί ψυχαγωγίας είναι το θέατρο, ο κινηματογράφος, τα ντίσκο-κλάμπ, το μπόουλινγκ, το μπιλιάρδο και το κολύμπι στο κλειστό θερμαινόμενο δημοτκό κολυμβητήριο του Malvern, (ανεξάρτητα από την ιδιόκτητη εξωτερική πισίνα που διαθέτει το Abbey College μέσα στο Campus).

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Αθήνα: 210 74 88 131
  • Θεσσαλονίκη: 2316 009 404
  • info@abbeycollege.gr