εκπαίδευση και αναψυχή από το 1969

Διαμονή & Επιμέλεια

Οι εστίες που διαθέτει το Κολλέγιό μας έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των σπουδαστών. Τα Παιδιά και οι Έφηβοι προτείνουμε πάντα να μένουν σε δίκλινο, τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο για να έχουν παρέα.

Η ομαδοποίηση των μαθητών δε γίνεται με βάση την εθνικότητα ή τη θρησκεία, αλλά στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παρέα, πολυεθνική και πολυ-πολιτισμική.

Η συστέγαση καθορίζεται κατ΄αρχήν με βάση το φύλο και έπειτα με βάση την ηλικία ή τις προτιμήσεις των σπουδαστών.

 Το Abbey εγγυάται την πλήρη επιμέλεια των σπουδαστών 7 ημέρες την εβδομάδα. Όλοι οι μαθητές κάτω των 18 συνοδεύονται κάθε βράδυ μέχρι τα δωμάτιά τους, και το προσωπικό μας τους ξυπνάει κάθε πρωί για το πρωινό τους.


Πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού μας που διαμένει σε κάθε κτίριο που φιλοξενούνται μαθητές κάτω των 18. Τα δωμάτιά είναι πάντα καθαρά και άνετα. Παρ΄ όλα αυτά οι σπουδαστές περνούν ελάχιστο χρόνο στα δωμάτια τους λόγω του γεμάτου προγράμματος δραστηριοτήτων. Είναι πολύ σπάνιο κάποιος να περάσει πάνω από μία ώρα του ελεύθερου χρόνου του μέσα στο δωματιό του.


Το Κολλέγιο διαθέτει και ειδική υπηρεσία καθαρισμού των ρούχων, η οποία παρέχεται κάθε εβδομάδα με μία μικρή επιπλέον χρεωση. Με την άφιξη κάθε σπουδαστή στο Κολλέγιο, του προσφέρονται καθαρά κλινοσκεπάσματα.

Τα δωμάτια καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται καθημερινά ανελλειπώς.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Αθήνα: 210 74 88 131
  • Θεσσαλονίκη: 2316 009 404
  • info@abbeycollege.gr